GMO i maten? Hva mener produsenter og forbrukere om muligheter og utfordringer med genmodifisering.
12.08.2025 kl. 14:00 - 16:00
Impact Hub (Torvgaten 7)
Bolk 1:
Regjeringen har varslet at den vil utrede spørsmålet om å godkjenne en rekke GMO-er til bruk i husdyrfôr i Norge. Hva tenker representanter for oppdrettsnæringen og landbruket? Og hva mener forbrukere om dette spørsmålet?
Bolk 2:
Nye metoder for genmodifisering, blant annet CRISPR, gir nye muligheter for å endre arvestoffet hos våre husdyr. Hvor langt er forskerne kommet? Og hvilke etiske grenser bør vi sette?
Regjeringen har varslet at den vil utrede spørsmålet om å godkjenne en rekke GMO-er til bruk i husdyrfôr i Norge. Hva tenker representanter for oppdrettsnæringen og landbruket? Og hva mener forbrukere om dette spørsmålet?
Bolk 2:
Nye metoder for genmodifisering, blant annet CRISPR, gir nye muligheter for å endre arvestoffet hos våre husdyr. Hvor langt er forskerne kommet? Og hvilke etiske grenser bør vi sette?
- Kontaktperson
- Aina Bartmann (Daglig leder)
- Telefon
- +4791350074
- Arrangør(er):
- GMO-nettverket
Medvirkende:
-
Aslak Bonde
møteleder
- Type arrangement:
- Debatt