Kan Agder bli Norges sjømat-riviera?
13.08.2025 kl. 12:00 - 13:00
Vitensenteret Sørlandet (Kystveien 2)
I Frankrike strømmer turistene til vingårdene for å oppleve smak, landskap og kultur i perfekt samspill. Kan Agder gjøre det samme med sjømat? Norge eksporterte sjømat for over 175 milliarder kroner i 2024 – ligger et nytt potensial for turisme i havet rett foran oss?
Under Arendalsuka spør vi: Hvordan kan natur, arkitektur og kulinariske opplevelser forenes langs norskekysten – med Agder som et ledende eksempel? Vi utforsker hvordan regionen kan bruke sin kystlinje, matkultur og satsing på bærekraft til å bygge en ny reiselivssuksess, inspirert av vinregionenes suksess i Europa.
Under Arendalsuka spør vi: Hvordan kan natur, arkitektur og kulinariske opplevelser forenes langs norskekysten – med Agder som et ledende eksempel? Vi utforsker hvordan regionen kan bruke sin kystlinje, matkultur og satsing på bærekraft til å bygge en ny reiselivssuksess, inspirert av vinregionenes suksess i Europa.
- Kontaktperson
- André Martinsen (Markeds- og prosjektleder)
- Telefon
- 90586984
- Arrangør(er):
- Innakva KLYNGE
- Type arrangement:
- Debatt