Hopp til innhold

Kan politikere lage mat? Kokkekamp og debatt!

11.08.2025 kl. 12:00 - 14:00

Mør biffhus (Nedre Tyholmsvei 2)

Hvordan skal vi sikre vekst og verdiskaping i mat- og reiselivsnæringene? Norsk mat- og reiselivsnæring opplever uforutsigbare rammevilkår og skjerpet internasjonal konkurranse. Samtidig representerer næringene store muligheter for verdiskaping, sysselsetting og eksport – i hele landet.

Hvordan kan vi sikre gode, forutsigbare og konkurransedyktige rammevilkår for næringer som bygger på norske råvarer, mattradisjoner og måltidsopplevelser i verdensklasse? Hva skal til for å styrke rekruttering og kompetanse, og hvordan kan vi løfte frem verdien av investerings- og risikovilje?

I tillegg til debatt blir det kokkekamp! To sentrale politikere vil få mulighet til å konkurrere mot hverandre – med støtte fra hver sin Bocuse-kokk. Sammen lager de gode retter basert på norske råvarer – fra kjøtt og grønnsaker til meieriprodukter og drikkevarer. Hvem lager den beste maten – og hvem har de beste politiske løsningene? Etter debatten blir det hyggelig mingel på Mør.

Dommer er Sven Erik Renaa, som kan skilte med hele tre stjerner i Michelinguiden.

Velkommen til et av Arendalsukas morsomste og mest velsmakende arrangement!
Kontaktperson
Ole Michael Engesæth Bjørndal (Fagdirektør)
Telefon
99768792
E-post
omb@nhoreiseliv.no
Arrangør(er):
NHO REISELIV og NHO Mat og drikke

Ordstyrer:

  • Ole Michael Bjørndal NHO Reiseliv
    fagdirektør
  • Terje Sletnes NHO Mat og drikke
    Direktør for analyse og politikk

Medvirkende:

  • Kristin Krohn Devold NHO Reiseliv
    adm.dir.
Type arrangement:
Debatt
Tema:
Mat, Reiseliv