Matinspirasjon av og med Trond Moi med servering av lokale råvarer
12.08.2025 kl. 12:00 - 13:00
Hanen-teltet (Nedre Tyholmsvei)
Lokalmat er avhengig av å lykkes i ulike markeder skal de ha samfunnsmessig betydning som virksomheter. En av disse er hotell og restaurant. Det å bygge en alliansen mellom kokken og bonden har i dette arbeidet vært avgjørende. Dette har blitt enda tydeligere i utviklingen av nye matregioner som jo utgjør Matnasjonen Norge.
Kokken og restauratør gjennom mange år Trond Moi forteller om sitt sterke forhold til lokalmat og lokale drikke og serverer smakebiter fra lokale produsenter ikke minst fra Agder.
Kokken og restauratør gjennom mange år Trond Moi forteller om sitt sterke forhold til lokalmat og lokale drikke og serverer smakebiter fra lokale produsenter ikke minst fra Agder.
- Kontaktperson
- BERNT BUCHER JOHANNESSEN
- Telefon
- +4791333148
- Arrangør(er):
- NÆRINGSORGANISASJONEN HANEN - FOR GARDSMAT OG BYGDETURISME
- Type arrangement:
- Mingling