Smaken av Norge – Bærekraftig destinasjonsutvikling med mat & drikke som kompass
12.08.2025 kl. 13:00 - 16:00
Kastellveien 2 (Kastellveien 2)
Formål: Hvordan Norge kan utvikle unike destinasjonskonsepter med utgangspunkt i innovativt landbruk, kortreiste mat- og drikkeopplevelser – og ikke minst: vinproduksjon i Norge som fremtidens stolthet.
Velkommen til bords
Aperitiff - Hva er en destinasjon verdt å reise til?
Forrett; Fra jord til bord – innovasjon i norsk landbruk og vinproduksjon
Hovedrett; møt en verdens ledende kokk
Ost, ost og mer ost
Dessert; avsluttende refleksjon: Samtaler som gror
Tema som blir drøftet:
Hvordan koble mat, vin og landskap til identitet og reisevalg?
Hva lærer vi av de beste matkulturene i verden?
Hvordan gjør vi norsk gastronomi til reiselivets nye motor?
Hvordan påvirker klimaendringer norsk landbruk og drikkeproduksjon
Hva skal til for at Norge får et “terroir” som tiltrekker internasjonal oppmerksomhet?
Teknologi og håndverk – hvordan jobber vi sammen?
Rundebord: Deltakere deler én konkret idé eller tiltak de vil ta med seg videre
Vingårdstoner fra kysten – lavmælt musikk og glass i hånden
Åpen invitasjon til videre samarbeid
Velkommen til bords
Aperitiff - Hva er en destinasjon verdt å reise til?
Forrett; Fra jord til bord – innovasjon i norsk landbruk og vinproduksjon
Hovedrett; møt en verdens ledende kokk
Ost, ost og mer ost
Dessert; avsluttende refleksjon: Samtaler som gror
Tema som blir drøftet:
Hvordan koble mat, vin og landskap til identitet og reisevalg?
Hva lærer vi av de beste matkulturene i verden?
Hvordan gjør vi norsk gastronomi til reiselivets nye motor?
Hvordan påvirker klimaendringer norsk landbruk og drikkeproduksjon
Hva skal til for at Norge får et “terroir” som tiltrekker internasjonal oppmerksomhet?
Teknologi og håndverk – hvordan jobber vi sammen?
Rundebord: Deltakere deler én konkret idé eller tiltak de vil ta med seg videre
Vingårdstoner fra kysten – lavmælt musikk og glass i hånden
Åpen invitasjon til videre samarbeid
- Kontaktperson
- Anders Lier (CEO & Grunder)
- Telefon
- 95284360
- Arrangør(er):
- Energi.AI, Ytre Hvaler Vingård, Hanen og Stiftelsen Norsk Gastronomi
Ordstyrer:
-
Anders H. Lier
Energi.AI
Daglig leder
Medvirkende:
-
Bernt Bucher-Johannessen
Hanen
Daglig leder -
Sander Z. Hansen
Ytre Hvaler Vingård
Medstifter
- Type arrangement:
- Annet